nga AgroWeb më 2 February, 2022

Sa orë në ditë kaluam para celularit gjatë vitit 2021?

Bëni edhe ju pjesë tek njerëzit që shqetësohen se po shpenzojnë më shumë kohë seç duhet para ekranit të celularit duke lundruar pamend nga një aplikacion në tjetrin? Nuk jeni vetëm. Mesa duket, gjatë vitit 2021, banorët e shteteve që përfaqësojnë 10 tregjet më të mëdha të telefonave celularë Android, shpenzuan plot 4.8 orë në […]

nga AgroWeb më 17 September, 2020

Trendi i rradhës në Internet – Çfarë Është Aplikacioni TikTok?

Diçka po zien në botën e internetit. Bëhet fjalë për aplikacionin TikTok që po shkarkohet dhe përdoret me ritme të shpejta në mbarë botën, nga fëmijë e të rritur, duke ngjallur shqetësime për një mjedis toksik në botën e internetit. Pavarësisht përdorimit masiv, ka shumë njerëz që po t’i pyesësh se çfarë është TikTok-u, nuk […]