salce humusi

Receta e thjeshtë e humusit me qiqra

Humusi është një salcë me bazë qiqrash, shumë e vlerësuar në të gjithë botën! Kjo recetë tipike e kuzhinës së...

Humusi – Historia E Pjatës Nga Lindja E Mesme Që E Pretendojnë Të Gjithë

Thuhet gjithmonë se ushqimi është në gjendje t’i bashkojë njerëzit dhe kjo është e vërtetë! Sepse asgjë nuk bashkon më...

Humus me Karrota – Receta e Thjeshtë me Shije Fantastike

Humusi po merr një famë përtej Lindjes së Mesme dhe kjo falë shijes unike që kjo recetë sjell në tryezë....