sallate verore

Sallatë me Vezë dhe Majdanoz – E Lehtë dhe e Shpejtë

Nëse po kërkoni të mësoni një nga ato sallata të cilat mund t’i merrni me lehtësi në punë dhe janë...

Sallatë Verore me Bukë, Domate dhe Peshk Ton

Kjo recetë, jo vetëm që shërben si një sallatë shoqëruese për pjatën tuaj kryesore, por mund të shërbejë edhe si...

Sallatë Me Speca Të Mbushur – Një Recetë e Veçantë dhe Interesante

Më poshtë AgroWeb.org ju njeh me një mënyrë të re të mbushjes së specave, dhe këtë herë ato nuk kanë...

Sallatë Me Kunguj Të Njomë, Kos Dhe Arra

Në verë edhe trupi ka nevojë për ushqime më të lehta e të freskëta, ndaj edhe sallatat e ftohta janë...