semundjet tumoriale

Tipi i Gjakut më Rezitues ndaj Sëmundjeve Tumoriale

Sëmundjet tumoriale janë kërcënuese për shëndetin dhe jetën e njeriut. Në këtë lajm do të mësoni se cilat janë grupet...

Raporti INSTAT: Në Rrezik Moshat e Reja Nga Rritja e Sëmundjeve Tumoriale

Vitin e kaluar humbën jetën nga sëmundjet tumorale 3589 persona, pothuajse në të njëjtin nivel me vitin paraardhës, por të...

Sëmundjet tumorale në Shqipëri – Lloji Më i Përhapur Është Ai Që Prek Mushkëritë

Kanceri më i përhapur në Shqipëri mbetet ai i mushkërive. Gjatë vitit 2020 sipas ‘The Global Cancer’ janë identifikuar rreth...