SHENDETI I MUSHKERIVE

6 Mënyra Natyrale për të Pastruar Mushkëritë – Këshillat e Sakta

Thithja e ajrit të ndotur, tymit të cigares dhe të toksinave të tjera mund të na dëmtojë mushkëritë. Për këtë...

Mjalti i Maresë – Produkti me Shijen e Veçantë nga Shqipëria

Mjalti i Maresë është konsideruar prej shekujsh si Magjistari i Shëndetit të Mirë. Ky lloj mjalti është unik dhe gjendet...

Shkaqet Befasuese Të Dëmtimit Të Mushkërive – Si T’i Shmangni

Sëmundje të ndryshme të mushkërive e kanë fillesën diku, dhe shpesh shkaktarët fshihen në ambientin tonë më të dashur, shtëpinë!...

4 Shenjat që Tregojnë se Astma Juaj Është e Rëndë

Nëse keni astmë, rrugët e frymëmarrjes ngushtohen, duke kufizuar kalimin e ajrit në mushkëri. Shumica e njerëzve me astmë mund...

Çfarë Ndodh Kur Ushqimi Hyn në Mushkëri?

Indi i quajtur epiglotis parandalon futjen e ushqimit në mushkëri duke mbuluar trakenë ose grykën tuaj ndërsa gëlltitetni. Herë pas...

Krejt Natyrale – Ushqimet që Shpëtojnë Mushkëritë

Mushkëritë janë pre e shumë kimikateve, që shkaktojnë një sërë sëmundjesh të rrezikshme. Një prej substancave më të dëmshme për...

Gjendet tek perimet? Ju sqarojmë njëherë e mirë çdo pyetje për nikotinën

Nikotina është e pranishme në shumë bimë, duke përfshirë por pa u kufizuar tek duhani, patëllxhani apo domatja. Vetëm tek...

Si ndikon ndotja e ajrit tek të prekurit me COVID-19?

COVID-19 është një virus i cili prek drejtpërdrejtë mushkëritë, e për fatin tonë të keq në një vend me ndotje...

Cilat Janë Produktet E Natyrës Që Mbrojnë Mushkëritë Gjatë Jetës

Funksioni i mushkërive plotësohet kur njeriu mbush 25 vjeç. Pas moshës 35 vjeçare, funksioni i mushkërive pëson një rënie graduale....