nga AgroWeb më 23 September, 2021

Arsyet Përse Fëmijëve Nuk U Pëlqen Shkolla

Që i vogël, por edhe më vonë kur isha më i rritur, e urreja të vajturin në shkollë. Nuk më kujtohet ndonjëherë që të kem dashur të qëndroj me dëshirë në klasë, qëkur kam nisur kopshtin,dhe deri kur e braktisa universitetin pasi përfundova vitin e parë. Braktisja e universitetit për mua ishte njësoj si të […]

nga AgroWeb më 16 August, 2021

Varianti Delta te fëmijët/ Dy javët e para të shkollës do shihet ecuria e transmetimit

Numri i rasteve të të infektuarve me mutacionin Delta në Shqipëri po rritet me shpejtësi. Përveç të rriturve ka nder to edhe fëmijë. Shefja e departamentit të sëmundjeve infektive, Silva Bino bën apel për kujdes edhe ndaj fëmijëve, pasi ndonëse një pjesë e tyre kalojnë me simptoma të lehta ka prej tyre që kërkojnë ndihmë […]