Shqeme

Qumështi i Shqemes – Vlerat Ushqyese për të Gjithë Organizmin

Qumështi i shqemes është qumësht që prodhohet duke përdorur arrat e shqemes dhe ujë. Ky qumësht është i pasur me...

A Janë Shqemet Të Mira Për Organizmin – Lëndët Ushqyese, Përfitimet Dhe Rreziqet E Mundshme

Shqemja është një farë që cila rritet nga një pemë tropikale në Brazil, por tashmë kultivohet në vende me klimë...

Për Më Shumë Shëndet – Ushqimet E Duhura Që Luftojnë Aneminë

Anemia është një sëmundje që prek rreth 1.62 miliard njerëz në botë, një shifër që sipas të dhënave të Organizatës...