nga AgroWeb më 9 March, 2020

Mënyrat Natyrale Si të Largoni Shpejt Simptomat e Gripit

Sezoni i gripit fillon në Tetor dhe mbaron në Maj, duke i bërë të gjithë këtaj muaj një sfidë të vërtetë për tu përballuar. Kjo gjendje shkaktohet nga viruse të ndryshme që futen brenda organizmit e për të cilat ende nuk ka një kurë të menjëherëshme. Kur trupi sulmohet nga këto baktërë të këqija duhet […]

nga AgroWeb më 13 January, 2020

Shtohen Ndjeshëm Rastet e Të Prekurve Nga Gripi – Kujdesi Që Ju Duhet

Sigurisht që sa herë që moti ftohet pasojat fillojnë e ndjehen edhe në organizëm. Në qarqet më të ftohta të vendit është rritur numri i të prekurve nga gripi. Sipas të dhënave nga ISHP, rezulton se rreth 11 mijë persona gjatë këtyre javëve kanë kërkuar ndihmën e mjekut për infeksione në rrugët e frymëmarrjes. Temperaturë […]