simptomat e koronavirusit

Për Sa Gjatë Mund Të Rezultoni Pozitivë Ndaj COVID-19? Çfarë Duhet Të Bëni

Qendra për Kontrollin dhe Parandalimin e Sëmundjeve (CDC) udhëzon se çfarë duhet bërë në 10 ditët pasi rezultoni ende pozitivë...

Nëse Jeni Mbi 40 Vjeç Këto Simptoma Të COVID Mund Të Mos Largohen

Ende ka shumë gjëra që nuk dimë për COVID-19, por një gjë që është bërë e qartë është se koronavirusi...

Tre Medikamentet që Kanë Dhënë Efekt Kundër Koronavirusit

Ndryshe nga sëmundjet e tjera, coronavirus përhapet më shpejt. Përhapja bëhet zakonisht kur njerëzit kolliten ose teshtinë dhe janë mbajtës...

Koronavirusi COVID-19 në Shqipëri – Në Urgjencë 10 të Konfirmuar

Pak momente më parë është konfirmuar nga mediat se numri i personave të prekur ka shkuar në 10. Të infektuarit...