sistemi shendetesor

OBSH: Koronavirusi ndërpreu ofrimin e kujdesit shëndetësor në 92% të vendeve

Çrregullime në ofrimin e shërbimeve bazë shëndetësore, si vaksinimi ose programet e trajtimit për sëmundje të tilla si SIDA, u...

Shqipëri, pandemia dhe fondet për spitalet në përballimin e infektimeve

Organizata “Së bashku për Jetën” sapo ka përgatitur në Shqipëri raportin “Ndiq Paranë e Covid-19”. Nga studimi doli që, sektori...

Revista Prestigjioze Jep Vlerësimin Për Sistemin Shëndetësor në Shqipëri

“The Lancet”, revista mjekësore më prestigjioze në botë ka publikuar një renditje të sistemeve shëndetësore të 204 vendeve të ndryshme...