skleroza e shumfishte

Trajtimi me Gjilpëra – A Mund të Lehtësojë Sklerozën e Shumëfishtë?

Skleroza e shumfishtë është një sëmundje që prek trurin dhe palcën kurrizore. Ajo shkakton simptoma të ndryshme, të tilla si:...

Dieta e re për migrenën dhe sklerozën e shumëfishtë

Përdorimi i dietës ketogjenike, që është strategjia ushqyese e bazuar në reduktimin e karbohidrateve, e cila “detyron” trupin të prodhojë...

Mpirja e Këmbëve – Zbuloni Arsyet dhe Problemet Shëndetësore që e Shkaktojnë

Mpirja e pjesëve të trupit shumë shpesh lidhet me simptoma të problemeve shëndetësore. Njohja e simptomave dhe sëmundjeve që i...