smart ndotja e ajrit

Pesë Dëmet që Shkakton Kondicioneri në Shëndetin e Organizmit

Shumica prej nesh i jemi mirënjohës kondicionerit, sidomos në rastet kur temperaturat janë tepër të larta dhe është e pamundur...

Sot Dita pa Makina – A e Rrit Cilësinë e Ajrit?

Sot më 22 shtator Shqipëria i bashkohet, Ditës Botërore pa Makina në kuadër të “Javës Evropiane të Lëvizshmërisë”. Një sërë...