nga AgroWeb më 21 April, 2020

Astmatikët, A Rrezikohen Më Shumë Nga Koronavirusi

Në mesin e shkencëtarëve ka pretendime se njerëzit që vuajnë nga sëmundje të ndryshme të rrugëve të frymëmarrjes përballen me një rrezik të shtuar ndaj infeksionit me COVID-19. Tek këto sëmundje, ekspertët veçojnë astmën, simptomat e të cilës, sipas ekspertëve, mund të përkeqësohen si pasojë e infeksionit të COVID-19. Bronshiti kronik, astma, sëmundjet obstruktive pulmonare […]

nga AgroWeb më 16 April, 2020

Solucionet e Pastrimit – Shkak i Sëmundjeve Të Mushkërive

Dita e pazarit mujor shoqërohet gjithmonë me përpjekje të ethshme për gjetjen e duhur të solucioneve të pastrimit. Nga dëshira për të patur një higjenë të shkëlqyer në shtëpi, amvisat zgjedhin gjithnjë një larmi solucionesh pastruese, zbardhuese apo disinfektuese. Ajo që amvisat nuk dinë, është se këto solucione janë të tmerrshme për shëndetin. Një studim […]

nga AgroWeb më 21 December, 2018

Rreziqet E Fshehura Të Pluhurit Në Shtëpi – Si Të Përgatisni Solucione Natyrale Pastrimi

Pluhuri në shtëpi apo në zyra përbëhet nga një përzierje e polenit, flokëve, fibrave, mineraleve dhe substancave të tjera mjedisore. Në varësi të madhësisë së grimcave të tij, pluhuri mund të qëndrojë në ajër për 5 ditë. Rreziku I Fshehur I Pluhurit Dhe Sapunëve Të Lëngshëm Shkencëtarët kanë zbuluar se disa pluhura përmbajnë sasi të […]