nga AgroWeb më 1 July, 2022

Mënyrat për Llogaritjen e Moshës së Organizmit

Dita e lindjes konsiderohet si një tregues i saktë i moshës së njeriut. Ndonjëherë, në varësi të gjendjes fizike dhe stilit të jetës ndodh që trupi të ketë një paraqitje dhe funksionalitet krejt të ndryshëm. Madje njeriu mund të ngjajë më i ri ose më i moshuar se çfarë tregohet në çertifikatën e lindjes. Thënë […]

nga AgroWeb më 30 May, 2022

5 Arsye Pse Dieta Nuk Funksionon Për Të Gjithë Njësoj

Në shumicën e rasteve, dietat nuk janë efektive për t’i ndihmuar njerëzit të humbin peshë dhe ta mbajnë atë. Në një hulumtim ku AgroWeb.org u bazua, studiuesit argumentuan se dieta në fakt çon në shtim të peshës. Ekspertët thonë se kjo është pjesërisht për shkak të mënyrës se si janë ndërtuar shumica e dietave. Ato […]

nga AgroWeb më 21 April, 2022

A Ndikon Stili Jetesës Tek Plakja E Trurit – Çfarë Duhet Të Dini

Sëmundje si dementia, alzhaimer apo e quajtur ndryshe plakja e trurit, në 10 vjeçarin e fundit janë kthyer në kryefjalën e problemeve shëndetësore. Po shtohen me ritme të shpejta dhe parashikohet që të shtohen edhe më shumë në vitet e ardhëshme. Shqetësimi më i madh lidhet me shkaqet që e bëjnë këtë sëmundje kaq shumë […]

nga AgroWeb më 16 November, 2021

Zbuloni Sekretet E Një Jete Më Të Lumtur!

Nëse ngjarjet e vitit të kaluar ju kanë bërë të ndiheni të lodhur emocionalisht, nuk jeni vetëm. Kjo periudhë ka qenë jashtëzakonisht stresuese, megjithatë njerëzit shpesh luftojnë për të gjetur lumturinë edhe në periudha normale. Shpesh mund të pyesni veten se pse ndonjëherë është e vështirë të jesh i lumtur? Dhe a ka ndonjë mënyrë […]

nga AgroWeb më 18 October, 2021

Zakonet Befasuese Që Dëmtojnë Shëndetin E Zemrës Tuaj

Në përgjithësi sëmundjet e zemrës janë shkaku kryesor i vdekjeve në botë, si për burrat ashtu edhe për gratë. Prandaj njohja e faktorëve të rrezikut në lidhje me sëmundjet e zemrës është hapi i parë drejt kontrollit të shëndetit tuaj. AgroWeb.org ju njeh shkurtimisht me disa nga zakonet që vënë në rrezik shëndetin e zemrës […]