stina e vjeshtes

Si Ndikon Kohëzgjatja e Ditës në Shëndetin Tonë Fizik dhe Mendor

Kohëzgjatja e ditës ka një ndikim të fortë në shëndetin fizik dhe mendor të njeriut. Të shumtë janë njerëzit që...

Mjeku infeksionit Pipero Këshillon Qytetarët Për Kujdes Gjatë Stinës së Vjeshtës

Jemi në fundin e pandemisë në Shqipëri po jo në botë, ndaj nuk duhet të jemi euforik, është shprehur mjeku...

Fakte Dhe Pikëpyetje Për Një Valë Të Dytë Të COVID-19 Në Vjeshtë

Kur vjen puna tek epidemitë, historia na ka treguar se ato rikthehen gjithmonë në një valë të dytë, më të...

Vjeshta e Pazakontë me Shira dhe Stuhi – Vendet që Do të Preken

Pas të nxehtit afrikan që preku Evropën dhe të gjithë Ballkanin për disa muaj me rradhë, vjeshta rezervon temperatura të...