te shendetshme

Cila Pjesë e Pulës Është më e Shëndetshme për Organizmin?

Shpendët dhe pula në veçanti është një nga mishrat më të konsumuar në Shqipëri. Mishi i pulës konsiderohet si një...

Pica të Vogla pa Brumë – Të Veçanta dhe të Shëndetshme

Pica është ndër ushqimet më të famshme në botë, receta e saj klasike është mjaft e shijshme, por edhe shumë...