nga AgroWeb më 28 February, 2022

A Është E Dëmshme Është Të Flesh Me TV Ndezur?

Kur bëhet fjalë për zakonet e të fjeturit, ka disa njerëz që flenë me televizor të ndezur por ka edhe nga ata që nuk e bëjnë këtë. Grupi i parë betohet për ndikimin që ka televizor për t’i vënë në gjumë, ndërsa për grupin e dytë nuk ndodh e njëjta gjë. AgroWeb.org ju njeh më […]

nga AgroWeb më 17 August, 2021

Ushqim Përpara Televizorit – Zakoni Që Të Çon Drejt Mbipeshës

Shmangia e televizorit dhe pajisjeve të tjera elektronike gjatë gatimit apo ngrënies, ul gjasat e akumulimit të rrezikshëm të peshës. Këtë e thotë një studim i fundit shkencor sipas të cilit, ushqimi nuk duhet ngrënë kurrsesi përpara televizorit. Mbipesha është një problem madhor dhe faktor rreziku për shumë sëmundje si: diabeti, sëmundjet kardiovaskulare. Studimet të […]