Termetet

Lëkundjet Nga Tërmeti – Çfarë Duhet Të Bëni dhe Si Të Mbroheni

Tërmetet janë një nga forcat më shkatërrimtare të natyrës. Ato i kanë marrë jetën mijëra njerëzve e kanë shkaktuar miliarda...

6 Tërmete në 2 Orë Shkundin Jugun e Shqipërisë – Persona të Lënduar dhe Banesa të Dëmtuara

Jugu i Shqipërisë është zgjuar sot nga lëkundje të forta tërmeti. Në vetëm dy orë, rreth 6 tërmete me magnitudë...