toka shqiptare

Varieteti më i Rrallë i Limonit në Botë Rritet në Shqipëri

Toka shqiptare është e bekuar në të mirat që ofron. Frutat e perimet më të shijshme, që nuk gjenden askund...

Eksperimenti Del me Sukses – Molla “Diamant i Zi” Nxjerr Frutat e Para në Tokën Shqiptare

Eksperimenti i fermerit dibran, Zija Keshi me kulvitimin e mollës unike “Diamant i Zi” ka rezultuar i suksesshëm duke dhënë...

50 Ton Me Shalqin Të Verdhë – Divjaka Gati për Tregun e Stinës

Stina e verës do të vijë më e ëmbël dhe plot surpriza në tregun vendas të frutave. Të kultivuara me...