Trahanaja Shqiptare

Trahanaja më e Mirë – Tre Receta Tradicionale Plot Shije dhe Vlera

Në ka një gatim special nga tradita shqiptare që të kënaq nepsin dhe oreksin, padyshim është trahanaja. Tradita e gatimit...

Derë më Derë – Trahanaja Shqiptare Troket në Amerikë

Shqiptarët e të gjitha trevave në Amerikë kanë rigjetur pjatën e shijshme tradicionale që prej vitesh kanë ëndërruar në tryezat...