transporti publik

Si Të Mbroheni Nga Virusi Kur Të Përdorni Transportin Publik

Rikthimi i transportit publik shoqërohet me të drejtë me shqetësimin e higjenës dhe rrezikun nga koronavirusi. Për këtë arsye, në...

Përhapja e Koronavirusit – Cilat Janë Linjat e Transportit Publik Që Pezullohen

Në vijim të planit të masave mbrojtëse në qytetin e Tiranës, me qëllim parandalimin e përhapjes së virusit COVID-19, Bashkia...