ushqimi i shëndetshëm

6 Mënyra Efektive për të Ulur Nivelet e Kortizolit

Kortizoli është hormoni i stresit i cili prodhohet nga adrenalina. Një nivel i lartë i kortizolit mund të ketë efekte...

Dhëmbë të Bardhë dhe të Fortë – Çfarë Duhet të Konsumoni

A e dinit se ushqimet që konsumoni luajnë një rol kyç në buzëqeshjen tuaj të bardhë e plot shëndet? Larja...

A e Dini Se Çfarë Ndodh Në Trupin Tuaj Kur Merrni Zink? Rastet Kur Konsiderohet i Sigurtë

Shpesh mund të keni nevojë të merrni zink për të parandaluar ose trajtuar një mangësi të kësaj lënde ushqyese, ose...

Pse dieta duhet të niset me ndryshime të vogla – Këshillat e duhura

Për shumë njerëz fillimi i vitit përkon me fillimin e një jetese më të shëndetshme, ku përfshihet ndjekja e një...

Pse Se Tërshëra Është Më e Shëndetshme Nga Sa Mendoni

Me shumë mundësi keni dëgjuar se tërshëra është një burim i fuqishëm vlerash dhe vakti perfekt për të filluar ditën....