VALBONA

Valbona – Shikoni Shkatërrimin e Paralajmëruar të Perlës Shqiptare

Ka një vit që hidrocentralet e para po hedhin shtat në Parkun Kombëtar të Valbonës. Ka një vit që nuk...

Valbona do të mbetet një kujtim

Në ora 8 të mëngjesit të datës 28 Shtator 2016, kanë mbërritur buldozerët në Dragobi dhe Maskollatë, në Parkun Kombëtar...

Mos Ma Prek Valbonën

#mosmaprekvalbonën. Është thirrja e fundit. Është një hashtag, thënë në gjuhën e rrjeteve sociale, një apel që po jehon gjithnjë...