Vegjetarian

Tetë Arsye Për t’u Kthyer Vegjetarian

Vegjetarianët janë gjeni. Apo gjenitë janë vegjetarianë? Sidoqoftë, fakt është që shkencëtarët më të mëdhenj në botë, matematicienë dhe shpikës...

Yndyrnat Bimore Apo Yndyrnat Shtazore – Cilat Janë Më Të Mira Për Shëndetin

Një studim i kohëve të fundit i publikuar nga Shoqata Amerikane Për Shëndetin e Zemrës, konfirmon se jo të gjitha...

Cili Është Ndryshimi Midis Regjimit Ushqimor Vegan Dhe Atij Vegjetarian?

Shumë njerëz në të gjithë botën kanë ndryshuar mënyrën se si ushqehen, duke kaluar në një regjim ushqimor me bazë...

Regjimi Mesdhetar Me Bazë Perimesh Për Jetëgjatësinë

Regjimet ushqimore me bazë bimore kanë përjetuar një kthim të lavdishëm së fundmi, falë vlerave të shumta për shëndetin dhe...