vendet e BE

Pandemia, Shumë Individë dhe Familje Pësuan Ulje Dramatike

Raporti i publikuar nga Bashkimi Europian, Eurofound (2020), “Covid-19: Përgjigjet e politikave në të gjithë Europën” përmbledh masat e marra...

Tregjet Mbushen me Mjaltë Sintetik Kinez – BE Merr Masa të Rrepta, po Shqipëria ?

Vende BE kanë testuar mjaltin e importuar, ku në shumë raste ai ka qenë tërësisht sinetik pra asnjë përmbajtje të...