vlerat e farave

A Shkakton Efekte Anësore Konsumi i Farave Chia? – Cilët Persona Duhet t’i Shmangin

Këto fara të vogla por të fuqishme vijnë nga bima Salvia Hispanica, dhe përmbajnë një sërë vlerash ushqyese dhe përfitimesh...

Farat e Linit – Sasia e Rekomanduar Ditore për të Shmangur Efektet Anësore

Farat e linit njihen për përmbajtjen e lartë të fibrave dhe për përfitimet që falin për shëndetin e zemrës. Por...

Farat e Kërpit, Përfitimet e Pafundme dhe Përdorimet për Shëndetin

Farat e kërpit janë një burim i shkëlqyer i yndyrnave të shëndetshme, proteinës, fibrës dhe antioksidantëve. Ato pakësojnë rrezikun e...