nga AgroWeb më 4 gusht 2017

Momenti më i gjelbër i mashurkave shqiptare

Mashurkat janë një prej perimeve të gjelbra më të shëndetshme për njeriun. Fatmirësisht gushti është një muaj i artë për mashurkat, pasi janë të sezonit dhe çmimi i tyre vjen në kuotat më të ulta. Tokat më pjellore të Shqipërisë me mashurka janë ato të Divjakës, por ...

nga AgroWeb më 8 tetor 2016

Ngjyrat e Rrënjëve të Pasionit

Është një nga perimet më interesante. Ngjyra e purpurt e ndezur të bën të mendosh se po flasim për një frut pasioni. Por, pasi të keni lexuar për të gjithë të mirat dhe vlerat e tij, me siguri që do t’iu lindë dhe pasioni dhe për këtë super perim. Panxhari apo siç njihet ndryshe, rrë...