nga AgroWeb më 13 Nëntor, 2017

Ushqimet Kuruese Kundër Dhimbjeve të Kokës

Keni vazhdimisht dhimbje koke dhe nuk dini si ta zgjidhni këtë problem? Ka shumë produkte natyrale për të parandaluar dhe lehtësuar dhimbjet e kokës. Është mirë të dihet se ushqimi merr një rol të rëndësishëm, madje edhe për sa i përket parandalimit të shqetësimeve të tilla. Disa ushqime mund të ndihmojnë, veçanërisht nëse vuani nga […]

nga AgroWeb më 28 Shtator, 2017

A i Njihni Ushqimet Më të Dëmshme? – Ndiqini këtu

Në shumicën e rasteve, ushqimet e dëmshme janë tepër të përpunuara dhe përmbajnë sasi të mëdha të karbohidrateve, sheqernave të shtuara, yndyrnave jo të shëndetshme dhe kripës. Në fund të tekstit keni një video shumë shpjeguese dhe ilustruese mbi produktet më të dëmshme me të cilat duhet të bëni kujdes. Çfarë i ndodh trupit kur […]