nga AgroWeb më 17 March, 2020

Rritja Abuzive e Çmimit të Produkteve Ushqimore e Farmaceutike

Në ditët e fundit qytetarët përveç shqetësimit për përhapjen e koronavirusit COVID-19 duhet të shqetësoheshin edhe për çmimet.  Produkte të cilat më parë i gjenin në markete, dyqane apo farmaci me çmimin e tyre normal, tanimë i gjenin me një çmim gati të dyfishuar. Raportime dhe ankesa të shumta erdhën që në ditët e para […]

nga AgroWeb më 8 January, 2018

Çmimi i Cigareve u Rrit, Por Zbuloni Çfarë Cilësie Hyn në Shqipëri

Në githë tregun shqiptar çmimi i cigareve është rritur ndjeshëm. Konkretisht, çmimi i cigareve është rritur duke nisur nga mbi 2 qind lek të vjetra për paketë. Rritja aktuale e çmimit të cigareve vjen si pasojë e rritjes së akcizës. E cila në fakt, ka hyrë në fuqi bashkë me ndryshime të tjera taksash në […]