aktivitet

Probleme me Ngërçin? Faktorët e Rrezikut, Arsyet dhe Zgjidhjet

Ngërçi i muskujve është një tkurrje e papritur dhe e pavullnetshme e muskujve në trup Nëse jeni zgjuar ndonjëherë gjatë...

Flini Vonë apo Zgjoheni Herët – Çfarë i Ndan Njerëzit në dy Grupe?

Dilema mes personave që flenë në orët e vona të natës dhe atyre që zgjohen herët nis pikërisht tek çështjet...

Aktiviteti Fizik dhe Zemra – Përse nuk Duhen Kaluar 130 Rrahje në Minutë

Aktiviteti Fizik është një nga rrugët më të mira drejt shëndetit dhe jetgjatësisë. E përveçse ndihmon trupin të jetë gjithnjë...

Çfarë Duhet të Dini Përpara se të Filloni një Dietë

Trendet e reja të dietave premtojnë të bëjnë mrekulli për humbjen e peshës. Zhurma e madhe në mediat sociale në...

Çfarë Fshihet pas një Buzëqeshje – Mesoni si Reagon Truri Juaj

A e dini çfarë ndodh në organizëm kur njeriu buzëqesh? Kontraktimi i muskujve dërgon një sinjal në tru duke stimuluar...

Aktiviteti Perfekt Për Rritur Rezistencën – Këshilla Si Ta Filloni Në Mënyrën E Duhur

Sigurisht që për të humbur disa kilogramë ju mund të vraponi, të pedaloni ose thjesht të ecni. Por nëse keni...

Çfarë mund të ndodhë me trupin tuaj nëse zgjoheni në të njëjtën kohë çdo ditë?

Disa studime kanë treguar se netët e vazhdueshme të gjumit dhe rutinat në mëngjes kontribuojnë në një mënyrë jetese më...