nga AgroWeb më 20 October, 2020

Produktet Shqiptare të Mishit Drejt Arabisë Saudite

Në vjeshtën e vitit të shkuar qeveria shqiptare hodhi hapat e parë për nisjen e bashkëpunimit tregtar me Arabinë Saudite në fushën e eksportit të prodhimeve bujqësore e blegtorale. Ministri i Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural, Bledi Çuçi bëri të ditur se thertorja e Melo Priftit në Gjirokastër do të jetë ndër subjektet e para që […]

nga AgroWeb më 20 April, 2018

Të Preferuarat e Sheikëve – Mollët Shqiptare Drejt Tregjeve Arabe

Sot, harta e eksportit të mollëve shqiptare njeh një dimension të ri suksesi. Pas vendeve të Ballkanit, Europës dhe Egjiptit, edhe tregjet e Arabisë Saudite kanë rritur kërkesat ndaj eksportit të mollëve shqiptare. Aktualisht, Shqipëria po shndërrohet në një nga eksportueset më të forta të mollëve, jo vetëm në Evropë por edhe në kontinentet e […]