nga AgroWeb më 26 March, 2021

”Forbes”: Shqipëria, një tjetër vend i jetës së ëmbël

Në Tokën e Shqiponjave, ne mrekullohemi pas çdo zbulimi,  shkruan gazetarja Sabah Kaddouri për revistën e njohur ”Forbes”. ”Diçka po ndodh në Shqipëri. Mos është energjia krijuese e një rinie frymëzuese? Apo një dëshirë e fuqishme për të bërë një hap thelbësor në rrugën drejt biznesit dhe kohës së lirë? Ngjitur me veriun e Greqisë […]

nga AgroWeb më 24 February, 2020

Muzetë Që Duhet Të Vizitoni Patjetër Këtë Vit

Roli parësor i një muzeu është të angazhojë dhe të edukojë komunitetin dhe për këtë nuk ka asnjë dyshim. Muzetë ofrojnë një shans për të ndjekur diçka interesante në një mjedis tjetër me një pikëpamje tjetër. Duke vizituar një muze, njeriu fiton një botëkuptim të ri, jashtë bankave të shkollës. Në këtë artikull të AgroWeb.org […]