bime mjekesore shqiperi

Bima Mjekësore e LuleLepurit – Vlerat Tradicionale të Shëndetit

Nëse vuani nga të ftohtit dhe keni vështirësi në frymëmarrje, kurën më të mirë natyrale do ta gjeni tek lulelepuri....

Hithra Kundër Alergjive – Si ta Përdorni

Hithra është një bekim i vërtetë për ata që vuajnë nga alergjitë. Sekreti i saj qëndron në larminë e ushqyesve,...

Rozmarina – Vlerat e Aromës Më të Përhapur Shqiptare

Ajo duket si një lule e vogël pranvere me një erë fantastike, aromë pishash dhe shije të fortë. Po flasim...