cigare elektronike

Si i ka ndryshuar shkenca dhe teknologjia zakonet e duhanpirësve? Produktet pa tym si zgjidhje për konsumimin e duhanit. Avantazhi që sjellin në shëndet

Teknologjia – bota rrotullohet rreth saj. Ajo ka ndryshuar rrënjësisht jetën tonë në sfera të ndryshme, nga inteligjenca artificiale, te...

CEO i Philip Morris: “Ishte e qartë që në vitet 1990 se cigaret ishin të dëmshme”

Philip Morris dëshiron të jetë “smoke-free”. Për ta bërë këtë, CEO Jacek Olczak mbështetet në inovacionin e brendshëm nga qendra...

OBSH e kualifikon si një vend “smoke-free”, si i arriti Suedia këto rezultate? Nga rregullat strikte kundër cigareve klasike tek inkurajimi i duhanpirësve për produktet alternative

Sipas OBSH, pirja e duhanit është faktori kryesor që rrezikon shëndetin kudo në botë me mbi 8 milionë viktima çdo...

Sot Keni Një Arsye Më Shumë Për të Lënë Cigaren!

Është Dita e Tokës. Prej vitesh, organizatat për mbrojtjen e planetit bëjnë thirrje të ndalojmë çdo veprimtari që po ndikon...