nga AgroWeb më 27 December, 2021

Cironka me Mente – Receta që Duhet të Provoni

Cironkat janë peshq të vegjël të parrtiur mirë të cilët përdoren gjerësisht në kuzhinën vendase. Më se shumti recetat me cironka i gjeni në juglindje të vendet në zonën e Pogradecit. Një të tillë AgroWeb.org j’ua sugjeron ta përgatisni edhe në shtëpitë tuaja. Mësoni më poshtë recetën e cironkave me shije mente sipas këshillave të […]

nga AgroWeb më 23 December, 2021

Cironka me Ullinj të Furrës – Traditë dhe Shije

Siç edhe mund ta dini cironkat janë peshqit e vegjël e të hijshëm që shpesh mund t’i keni provuar të skuqur në vaj. Shija e tyre mund të përshkruhet vetëm me një fjalë “kronkante”. Në këtë recetë do të përzieni shijen e ëmbël të portokallit dhe atë të limonit. Mësoni mënyrën e saktë të përgatitjes […]