nga AgroWeb më 8 November, 2022

Mënyrat Më Të Mira Për Të Kursyer Më Tepër Energji Elektrike Gjatë Ditëve Të Ftohta

Siguria në çmimet e energjisë elektrike mbetet ende një shqetësim për qytetarët në vend edhe për vitin e ardhshëm. Po ashtu rritja e përgjithshme e çmimeve ka ndikuar çdo faktor të jetës së përditshme, ndaj mënyrat e zgjuara për të ulur kostot janë gjithnjë një zgjidhje e sigurtë. Edhe pse në ditët e sotme mund […]

nga AgroWeb më 21 October, 2022

Rritja e Çmimit të Energjisë – Si Mund ta Përballojmë me Disa Ndryshime

Qoftë për ngrohje, furnizim me karburant, apo për faturën e energjisë elektrike: konsumatorët duhet të paguajnë gjithnjë e më shumë para për energji. Cilat janë arsyet? A do të vazhdojë kjo tendencë? Me fillimin e sezonit të ngrohjes së objekteve, çmimet e rritura ndjeshëm të energjisë po i rëndojnë familjet. Shtesat dyshifrore të përqindjeve brenda […]

nga AgroWeb më 12 September, 2022

18 Këshilla Që Do T’ju Ndihmojnë Të Kurseni Më Tepër Energji Elektrike Dhe Para

Mënyra më e mirë për të filluar të kurseni në kostot e energjisë elektrike është të tregoheni më të zgjuar me mënyrën se si e përdorni energjinë elektrike. AgroWeb.org ju njeh me disa ndryshime të thjeshta që mund të bëni, të cilat do të ulin kostot e energjisë. Nëse mund të kryeni shumicën e këshillave […]

nga AgroWeb më 8 June, 2022

Udhërrëfyesi me 9 Hapa Për Një Jetesë të Mençur

Të jetosh në mënyrë të zgjuar tingëllon si një mision i vështirë dhe i papërshtatshëm me mundësitë e shumë njerëzve. Megjithatë, pavarësisht se një stil i zgjuar jetese, duket sikur është i përshtatshëm vetëm për njerëz që kanë mjete financiare, është krejt e kundërta. Hapat bazë dhe më të rëndësishëm të një jetese të zgjuar janë të […]

nga AgroWeb më 3 November, 2021

Analiza E Ekspertëve: Si mund të vihet nën kontroll kriza energjitike?

Çmimet e energjisë elektrike, gazit dhe naftës po rriten gjithnjë e më shumë. Edhe konsumatorët gjermanë ndeshen me fatura të larta. Problemi është se nuk pritet ndonjë përmirësim i shpejtë, thekson Henrik Böhme. Ndër të paktat gjëra i bëjnë gjermanët të humbasin qetësinë janë çmimet e larta të benzinës dhe naftës. Çmimi i naftës së fundmi […]