Etiketa

Përse Etiketat e Skadencës Jo Gjithnjë Tregojnë se Produkti Është i Prishur?

Me siguri ju ndodh shpesh që të hapni frigoriferin apo raftet dhe të shikoni se shumë nga produktet që ruani...

Ushqimet me Aditivë: Si T’i Njohim dhe T’i Përzgjedhim Produktet e Sigurta në Dyqan

Në botën e sotme të ushqimeve të përpunuara, shumë prej produkteve që gjejmë në raftet e dyqaneve përmbajnë aditivë të...

Si të Dalloni Nëse Produkti Juaj Është i Shëndetshëm sa Shkruan Etiketa?

Është e lehtë të biesh pre e produkteve të ndryshme ushqimore, sidomos kur në to shkruhet gjithçka që dëshironi të...

Lexoni Etiketat e Ushqimeve – Informohuni mbi Çfarë Konsumoni

Ndryshimi i stilit tradicional të të ushqyerit në Shqipëri dhe përdorimi i ushqimeve të shpejta, po bëhen gjithnjë e më...

Rëndësia e Leximit të Datës së Skadencës tek Produktet Ushqimore – Si t’i Ruani Ato

Një sondazh i ri zbuloi se edhe pse shumica e njerëzve thanë se i lexonin etiketat e skadimit të ushqimeve,...

Cilët Janë Përbërësit e Salsiçeve – Faktet dhe Të Vërtetat e Pathëna Më Parë

Salsiçet janë ndër produktet që konsumohen masivisht nga tryeza e shtëpisë tek fast food-et dhe restorantet. Por shumë pak konsumatorë...

Si të Hiqni Etiketat nga Kavanozat – Mënyra Më e Lehtë në Shtëpi

Kavanozat e qelqit në shtëpi dihet që kanë shumë funksione dhe janë të pazëvendësushëm. Konservimi sa më i mirë i...