fokace

Fokaçe me Kungulleshka – Receta me Shijen e Mrekullueshme

Aroma e fokaçes së ngrohtë ndihet me kilometra larg! Një gatim me bazë brumi i cili ka një shije marramendëse...

Fokaçe e Butë me Kos – Shija e Recetës Tradicionale

Për recetat e brumit kuzhina si vendase, por edhe më gjerë kanë një mori shumë të gjerë përgatitje. Ashtu është...

Fokaçe me Patate – Kronkate dhe e Thjeshtë

Një recetë shumë e shijshme dhe plot aromë falë përdorimit të rozmarinës, të cilën mund ta servirni të nxehtë ose...

Fokaçe me Patëllxhanë – Shija e Veçantë e Kulaçit Italian

Fokaçja është një lloj kulaçi receta origjinale  e të cilit vjen nga italia. Megjithatë shija e saj nuk është fare...

Fokaçe Me Qepë – Shije E Veçantë Pulieze

Karakteristika dalluese e fokaçes Pulieze është prania e patateve të ziera në brumë. Ndryshe nga fokaçet e zakonshme të cilat...

Fokaçe Me Miell Intergral – Shija e Butë dhe e Shëndetshme

Kjo recetë ka dy karakteristika, aromën e mirë dhe ngjyrën e fortë të kaftë që ju tregon se brumi është...