fosfor

Gjeli i Detit – Zbuloni Vlerat Fantastike për Organizmin

Padyshim Gjeli i Detit është simboli i darkës së vitit të ri dhe shija e tij nuk mund të mungojë...

Përse Duhet t’i Lani Bajamet e Freskëta Para se t’i Konsumoni?

Bajamet janë një ushqim mjaft i dashur e i preferuar. Mund t’i kombinoni me çdo gjë dhe t’i konsumoni në...

Produktet e Pasura me Fosfor Kundër Lodhjes Kronike

Fosfori është një ushqyes thelbësor për funksionin e duhur të qelizave, përthithjen e kalciumit, për kocka dhe dhëmbë më të...

Njihuni me Burimet Natyrale të Elektroliteve

Elektrolit është një term që tingëllon shumë futuristik dhe që të sjell ndërmend robotët e skenareve të trilluar kinematografikë, e...

Ushqimet e Pasura me Fosfor – Pse Ju Duhen Patjetër Për Forcimin e Kockave

Fosfori është një mineral thelbësor të cilin organizmi e përdor për kockat, energjinë dhe qelizat. Doza e rekomanduar ditore për...