nga AgroWeb më 25 March, 2022

Pse Buka me Tharmë Është Më e Shëndetshme – Ku ta Gjeni Të Freskët

Për brumrat një nga faktorët kryesorë të fryrjes dhe të shijes së mirë është majaja që përdorni. Ka disa lloje të saj të cilat zakonisht përdoren pa dallim e për të njëjtin rezultat, sidomos kur bëhet fjalë për brumin e bukës apo kuleçëve. Me siguri keni dëgjuar për maja birre, brume të ardhur, majaja të […]

nga AgroWeb më 23 March, 2022

“Shije që ju Kënaq Shpirtin”- Ku të Blini Ushqime të Sigurta me Çmime të Leverdishme

Ushqimi është padyshim një nga kënaqësitë më të mëdha të jetës, por lehtë mund të kthehet në një stres. Kjo sepse mes mundësive të mëdha të zgjedhjeve mund të bëjmë blerje të gabuara edhe kur bëhet fjalë për të ngrënën. Duke ndikuar kështu direkt jo vetëm dietën e përditshme e shijen, por edhe shëndetin. Për […]

nga AgroWeb më 20 October, 2021

Çmimet Më Të Larta Që Nga 2019 – Rritet Kosotja e Bukës

Në shtator, indeksi i çmimeve të konsumit në grupin “Bukë dhe Drithëra” u rrit me 4.3% në raport me shtatorin 2020. Këto ishin ritmet më të larta të rritjes që nga janari 2012, raportoi INSTAT. Pas një qetësie gati 10-vjeçare, çmimet e drithërave nisën rritjen e dukshme gjatë vitit 2020, të nxitura nga një kërkesë […]

nga AgroWeb më 4 June, 2018

Paralajmërohet Rritja e Çmimit të Bukës Por Jo e Cilësisë

Prodhuesit e bukës në të gjithë vendin po paralajmërojnë rritje të çmimit të bukës me gati 40 lekë të reja më shumë. Pra, nga 80 lekë të reja që shitet buka aktualisht me paralajmërimin e prodhuesve të bukës pritet të shkojë në 110 apo edhe 120 lekë të reja. Çfarë po ndodh? Gjithçka vjen nga […]