geshtenja te pjekura

Si të Përgatisni Gështenja në Mikrovalë

Gështenjat janë ndër më të mirat e sezonit. Të pjekura apo të ziera, aroma e tyre është e parezistueshme, veçanërisht...

Gështenja të Pjekura në Kripë – Receta e Përgatitjes në Shtëpi

Si të gatuajmë gështenja në shtëpi? Mund t’i bëni në mikrovalë, në furrë, të ziera ose në tigan, me anë...

Çfarë i Ndodh Organizmit Kur Hani Gështenja të Pjekura

Gështenjat janë ndër më të mirat e sezonit. Të pjekura apo të ziera, aroma e tyre është e parezistueshme, posaçërisht...

Receta e Lehtë e Përgatitjes Së Gështenjave Të Pjekura Në Kripë

Shpesh vëmë theksin tek konsumi i produkteve të sitinës, kjo për faktin se ato janë të freskëta, i falin trupit...

Krenaria Shqiptare – Ja Pse Gështenjat e Tropojës Janë Super të Kërkuara në Evropë

Gështenjat e Tropojës janë të vetmet gështenja shqiptare që përmbushin plotësisht cilësinë e kërkuar për eksport në Itali dhe vende...