gjendja psikologjike

Gastriti Nervoz dhe Djegia e Stomakut – Si Ndikon Stresi dhe Çfarë Duhet të Bëni

Të hash pa vetëdije, të mbyllesh në vete, të tentosh të kontrollosh gjithçka, këto janë disa nga sjelljet të cilat...

Si t’i Vini në Ndihmë Dikujt me Depresion?

Jo të gjithë e përjetojnë depresionin në të njëjtën mënyrë dhe simptomat mund të ndryshojnë nga një njeri në tjetrin....

Pjekja, Hobi i Karantinës Që Po Ju Merr Në Qafë

Izolimi i gjatë në kushtet e shtëpisë për shkak të pandemisë së COVID-19 i ka kthyer njerëzit në master chief...