gjumi i qete

Ushqimet që Nuk Duhet të Hani Para se të Flini

Gjumi i natës konsiderohet si i “shenjtë” si nga shkenca dhe pa dyshim nga shumica e njerëzve. Nevoja fiziologjike për...

Katër Arsye Përse Nuk Ju Zë Gjumi Natën – Këshilla Si Të Flini Më Mirë

Mund të këtë një mori arsyesh se përse nuk ju zë gjumi gjatë natës. Arsye të cilat fillojnë që nga...

Pse Duhet të Provoni Qumështin me Lavandë – Pija Që Ndihmon Me Gjumin

Në këtë recetë AgroWeb.org ju njeh me mënyrën e përgatitjes së kësaj pije e cila nëse konsumohet përpara gjumit ka...

A Është e Dëmshme Është të Flesh me TV Ndezur?

Kur bëhet fjalë për zakonet e të fjeturit, ka disa njerëz që flenë me televizor të ndezur por ka edhe...

Sëmundja e Plakjes së Trurit – Përse Prek më Shumë Gratë

Quhet ndryshe sëmundja e harresës dhe mund të shfaqet papritur tek kushdo. Alzaimeri, shkakton probleme të memories për shkak se...