gjysherit

Fëmijët me Gjyshër Mbipeshë Janë dy herë të Rrezikuar nga Obeziteti

Sipas OBSH 39 milionë fëmijë në botë janë mbipeshë dhe kjo shkon brez pas brezi duke u lidhur ngushtë me...

Si T’i Mbrojmë Gjyshërit Tanë Në Këto Kohë Të Vështira?

Në këtë situatë pandemie, të gjithë bien dakord për një gjë të vetme: të moshuarit duhet të jenë prioriteti ynë...