gra

Shenjat e Hershme të Kancerit të Gjirit – Çfarë Duhet Të Dini

Kanceri i gjirit është një nga kërcënimet më të mëdha për shëndetin e grave sot. Identifikimi i hershëm i kësaj...

“New Dent” 20 vite në Treg –Sipërmarrja e Suksesshme nga Eglantina Shabanaj

Kur Eglantina Shabanaj hapi klinikën e saj dentare e dinte sesa sukses do të kishte. Sepse sipas saj, një njeriu...

Përse Ju Duhet Vitamina B Për Shëndetin – Vlerat për Gratë dhe Burrat

Grupi i vitaminave B është i pazevendësueshëm për trupin. Numërohen rreth 8 prej tyre, ndaj merr dhe emrin vitamina B...

Qëndrimi Ulur – Cili Është Rreziku i Vazhdueshëm që Prek Gratë

Për qëndrimin ulur ka me mijëra studime të cilat listojnë efektet e drejtpërdrejta në organizëm. Sidomos nëse ky qëndrim është...