nga AgroWeb më 8 July, 2022

Trajtimet më të Mira Natyrale Kundër Pickimit nga Bletët

Alergjia e shkaktuar nga pickimi i bletës mund të kthehet në një faktor pengues për shumë njerëz që të shijojnë ditët e bukura të verës. Pickimi i bletës mund të jetë i padëmshëm në shumë raste, ndërsa në disa të tjera mund të shkaktojë një reagim alergjik që shpesh është i fortë. AgroWeb.org ju sjell […]

nga AgroWeb më 24 August, 2018

Ja Super Shteti Evropian Ku Dënohesh Me 65 Mijë Euro Gjobë Nëse Vret 1 Bletë

Kush vret bletë, grenza, por edhe shumë insekte dhe kafshë të tjera, në Gjermani do të përballet me një gjobë deri në 65 mijë euro. Qeveria gjermane ka paraqitur dënime shumë të rënda për të mbrojtur insektet dhe kafshët. Ligji Federal për Ruajtjen e Natyrës ndalon shqetësimin e qëllimshëm të insekteve dhe kafshëve të egra, […]