karkaleca

Këshillat e Duhura për Shkrirjen e Shpejtë dhe të Sigurt të Produkteve të Detit

Në ditët e sotme tregu ofron një gamë të gjerë produktesh deti të ngrira e të shijshme, po aq sa...

Dy Mënyra të Shpejta të Pastrimit të Karkalecave në Shtëpi

Janë padyshim një nga ushqimet më të dashura e të shijshme të detit. Përveç kësaj janë një burim i mirë...

Kultura e Peshkimit – Mes Produkteve Dominon Karkaleci i Thellësisë Dhe Merluci

Flotat e peshkimit në vitin 2020 peshuan rritje dhe po kështu edhe zënia e peshkut. Të dhënat zyrtare të Institutit...