nga AgroWeb më 14 April, 2022

Lepurushët e Butë të Pashkëve – Receta e Ëmbël

Bukët e ëmbla të pashkëve janë një traditë e njohur dhe vjetër të cilën duhet ta keni patjetër në shtëpi këto ditë. Në recetën e sotëme AgroWeb ju sugjeron një mënyrë interesantë të përgatitjes së tyre. Kuleçët e vegjël që i ngjajnë bishtave të fryrë të lepurushëve kanë një shije të mrekullueshme për t’u provuar […]

nga AgroWeb më 25 October, 2021

Kuleçë të Ëmbël me Kungull – Shija e Veçantë E Vjeshtës

Është koha e kungullit të shijshëm e plot vlera të vjeshtës. Prandaj në ju këshillojmë të përfitoni sa më shumë në kuzhinë, duke përgatitur receta të shijshme e të padëgjuara më parë. Nëse i keni qef vaktet e shoqëruara me bukë apo kuleçë të ngrohtë, me siguri këto do t’i adhuroni. Nj ëshije mes të […]