kulumbria

Kulumbria- Efektet Shëruese për Pastrimin e Gjakut

Kulumbria është një frut i të njëjtës familjes botanike ku bën pjesë edhe kumbulla. Lulet dhe frutat e bimës së...

Si Të Përgatisni Sallatën Festive Me Agrume Dhe Shegë

Agrumet janë frutat ideale për shëndetin e njeriut. Ato janë një burim i shkëlqyer i vitaminës C, por edhe i...