liker

Liker me Shegë dhe Raki – Si të Përgatisni në Shtëpi Shijen e Vjetër

Likeri është një pije e distiluar alkoolike që mund të përgatitet me shije dhe aroma të ndryshme. Ka një shije...

Liker me Arra – Si ta Përgatisni Fare Thjeshtë në Shtëpi

Fjala liker vjen nga latinishtja dhe do të thotë “të tresësh”, në këtë pije mund të tresni ujin, sheqerin, alkoolin...

Liker me Pjepër – Receta e Lehtë Plot Aromë dhe Shije Freskie

Pjeprin mund ta shijoni të freskët, ta shtrydhni për ta konsumuar si lëng, ta përgatisni në formën e akullores apo...

Liker Me Çokollatë – Shija Unike Që Nuk Duhet Të Mungojë Këto Festa

Likeri është një pije e distiluar alkoolike që mund të përgatitet me shije dhe aroma të ndryshme. Fjala liker vjen...

Pija e Arrave të Njoma, Ndihma e Parë për Shëndetin!

Receta e kësaj pijeje gjendet në librat e vjetër, shënimet e lashta të ekspertëve bimorë apo në shtëpitë e aristrokratëve...